30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

02 Eylül 2019

30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yıldönümü Saruhanlı’da düzenlenen törenle kutlandı.

Zafer Bayramı kutlamaları Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp ve Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in tebrikleri kabul etmesiyle başladı.

Kaymakamlık makamındaki kabulün ardından kutlamalar Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp yaptı.

Yalınalp’in konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunu gösterisi sergilendi. Buradaki program geçit töreni ile sona erdi.

Protokol üyeleri törenin ardından ilçedeki şehit mezarlarını ziyaret ederek dua etti.