4 Bin Çöp Konteynırı Yıkanıyor

10 Aralık 2018

Ortaya koyduğu çevreye duyarlı çalışmaları ile takdir toplayan Saruhanlı Belediyesi bir yeniliğe daha imza attı. Belediye kısa süre önce satın aldığı Çöp Konteynırı Yıkama ve Dezenfekte Aracı ile ilçede 4 bine yakın çöp konteynırını düzenli olarak yıkamaya başladı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr Hüseyin Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, daha temiz bir çevre çalışmaları kapsamında geçtiğimiz haftalarda 5 bin litre temiz, 5 bin litre pis su kapasiteli çöp konteynırı yıkama ve dezenfekte aracı satın aldıklarını anımsattı.

Bu araç ile bin 100’ü ilçe merkezinde, 2 bin 761’i merkez dışında kalan mahallelerde olmak üzere toplam 3 bin 861 çöp konteynırını yıkamaya başladıklarını dile getiren Yaralı, uygulanan dezenfekte işlemi ile konteynırlarda meydana gelen kötü kokunun da ortadan kalktığını söyledi.