Başkan Bilgin, Çiftçilere Çiçek Dağıttı

14 Mayıs 2020

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin,  14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla, Develi, bazı mahalleleri ziyaret ederek çiftçi ve üreticilere çiçek hediye etti.

Başkan Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yediğimiz ekmekte, içtiğimiz çorbada, giydiğimiz kıyafette çiftçimizin hakkı ve alın teri vardır. Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran çiftçilerimizin emeği kutsaldır” ifadelerini kullandı.

“Ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, üretim ve verimliliğin artırılmasında, tarımsal üretimin her kademesinde alın teri olan çiftçilerimiz, her zaman baş tacımız olmuştur” diyen Bilgin, şunları kaydetti;

“Bu topraklarda yaşayan binlerce kardeşimiz alın terini toprağa akıtarak ekmeğini kazanıyor. Üretici kardeşlerimiz adeta toprağı berekete dönüştürüyor. Toprağın bereketinin üretime, üretimin zenginliğe ve huzur ortamına katkı sağlaması dileğiyle, Üzümün Başkenti olan güzel ilçemizdeki ve yöremizdeki tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor, bol bereketli bir hasat dönemi diliyor, bütün çiftçilerimizi sevgiyle selamlıyorum.”