Başkan Bilgin Sanayi Esnafını Sevindirdi

02 Haziran 2020

Nuriyeli Sanayi Esnafları Yeni Dükkanlarına Kavuştu

Saruhanlı Belediyesi, Nuriye Mahallesinde ekonomik ömrünü tamamlayan Sanayi Dükkanlarını yıkarak yerine yeni dükkanlar inşa etti. Yapımı tamamlanan dükkanlar esnaflara teslim edildi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Nuriye mahallesini ziyaret ederek burada Saruhanlı Belediyesi tarafından yapılan Sanayi sitesi dükkanlarında incelemelerde bulundu.

Belediyenin inşa ettiği yeni dükkanlarına taşınan esnaflara “hayırlı olsun” dileğinde bulunan Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada, “Esnaflarımız yeni işyerlerine kavuştu. Önceden eski binalarda zor şartlar altında çalışıyorlardı. Şimdi modern ve güzel bir ortamda hizmet veriyorlar. Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Bilgin’in Nuriye’deki programında Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, Meclis Üyesi Cavit Yaralı ve Fen İşleri Müdürlüğü’nden teknik personellerde yer aldı.