Başkan Bilgin, Saruhanlı’ya Hizmet İstedi

22 Ağustos 2019

Başkan Bilgin, Saruhanlı’ya Hizmet İstedi

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Manisa Büyükşehir Belediyesinden, Saruhanlı’ya yatırım ve hizmet talebinde bulundu.

Başkan Bilgin, Büyükşehir Belediyesinin Ağustos ayı olağan meclis toplantısında söz alarak yaptığı konuşmada, Saruhanlı’ya her şartta ve her koşulda hizmet istediklerini ifade etti.

Geçen dönem Manisa Büyükşehir Belediye meclisinde CHP’den meclis üyesi olarak görev aldığını ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Manisa için yararlı olacak bütün yatırımlarda destek olduğunu dile getiren Bilgin, şunları söyledi;

“2016 yılı Aralık ayı toplantısında yatırım programı önümüze geldiğinde söz almış ve Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e şunları ifade etmiştim, ‘Saruhanlı yatırım istiyor da siz mi vermiyorsunuz ? Yoksa Sayın Saruhanlı Belediye Başkanı Saruhanlıma yatırım mı istemiyor’. Sizde o gün şunu demiştiniz, ‘Saruhanlı Belediye Başkanı benden bu güne kadar hiç bir yatırım istemedi.  Ondan sonraki süreçte ekonomik kriz başladı. Hizmet yapamadınız. Sayın Başkanım biz Saruhanlı’ya her şartta yatırım istiyoruz. Ne yapılacaksa, bizim üzerimize düşen ne varsa, katkı koyabileceğimiz ne varsa yatırım istiyoruz. Geçen dönem biz sizinle beraberdik, size destek veriyorduk. Bugün şartlar gereği yukarıda bir ittifak var. Belki bundan dolayı bize hizmet veremiyorsunuz. Geçen dönem Saruhanlı cezalandırılıyor gibi bir algı oluştu. Bu dönem de farklı bir konjektör nedeniyle Saruhanlı’nın hizmet alamadığı algısı oluşmasın. Sizin böyle bir düşüncede olmadığınızı ben yakından biliyorum. Saruhanlımıza yatırıma öncelik verirseniz sevinirim.”