Başkan Bilgin, Şehitleri Rahmetle Andı

28 Şubat 2020

Suriye’nin İdlip kentinde Rejim güçleri tarafından Mehmetçiklerimize yönelik düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine sabır ve başsağlığı dilerim. Aynı saldırıda yaralanan ve tedavileri devam eden askerlerimize ise Rabbimden acil şifalar temenni ederim.

Bu hain saldırının arkasında kim olursa olsun, misliyle karşılık verilmesi ve şehitlerimizin kanlarının yerde bırakılmaması en büyük dileğimizdir. Bizler bu doğrultuda her zaman olduğu gibi bugünde devletimizin, milletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız.

Bu vesile ile ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı ev ve işyerlerini Türk Bayrakları ile donatmalarını istirham eder, yurttaşlarımıza sabır ve başsağlığı dilerim.

Zeki Bilgin

Saruhanlı Belediye Başkanı