Başkan Bilgin’den 2 Bin 500 Kişilik İftar

02 Haziran 2019

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Belediyeye ait Sosyal ve Spor Tesislerindeki Havuz başında 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verdi.

İftar programına İlçe Kaymakamı Necmettin Yalınalp, Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, İlçe Jandarma Komutanı Coşkun Kökce, Şehit aileleri, Gaziler, Eski Belediye Başkanları, Siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri, diğer protokol üyeleri, Belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Fasıl ilahi dinletisi ile başlayan programda, akşam ezanının okunmasıyla dua edilip oruç açıldı.

Başkan Bilgin, burada yaptığı konuşmada Ramazan’ın sevgi, samimiyet ve paylaşım ayı olduğunu ifade ederek şunları kaydetti;

“Bizler, birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlayabiliriz. Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde Rabbimin izni, halkımızın desteğiyle Belediye Başkanlığı görevine seçildim. Bize oy vermiş veya vermemiş tüm hemşerilerime teşekkür ederim. Ben ve ekibim ilçemizin her alanda büyüyüp gelişmesi için kollarımızı sıvadık. Taş üstüne taş koymak ve halkımızın mutluluğu için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.  Seçimlerin üzerinden iki ay geçti. Bu süre zarfında ilçemizde önceki dönemden kalan işlerin devamını sağlıyor, diğer yandan yeni projelerimizi de hayata geçirmek için çalışıyoruz.

Bu duygularla sözlerime son verirken, bu güzel akşamda, sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının ve Salı günü kutlayacağımız Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”