Başkan Bilgin’den Başkan Ergün’e Ziyaret

02 Mayıs 2019

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde yeniden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cengiz Ergün’e tebrik ziyaretleri sürüyor.

Bu kapsamda Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin de, Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Hüseyin Baysal ve Fen İşleri Müdürü Alican Akar ile birlikte Başkan Cengiz Ergün’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bilgin, işbirliği içerisinde Saruhanlı’ya güzel hizmetler kazandırmak istediklerini belirterek; kendilerini ağırlayan Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün de, Saruhanlı Belediye Başkanlığı’na seçilen Zeki Bilgin’i tebrik etti ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.