Başkan Bilgin’den Engelliler Deneğine Ziyaret

04 Aralık 2019

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle Saruhanlı Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Hüseyin Usman ve Dernek üyesi engellilerle bir araya geldi.

Başkan Bilgin, burada yaptığı konuşmada engelli vatandaşların hizmetinde olmaya devam edeceklerini belirterek, “Engelli kardeşlerimiz bizim her zaman önceliğimiz olacaktır” dedi.

Saruhanlı Belediyesi olarak kendilerinin de engellilerin her türlü talepleriyle yakından ilgilendiklerini belirten Bilgin, akülü araç, tekerlekli sandalye ve buna benzer ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade etti.

Sağlıklı her insanın da bir engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması gerektiğini sözlerine ekleyen Bilgin, “Tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

Programa Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Baysal ve Mesut Sökmen ile Kültür ve Sanat Birimi Sorumlusu Aysun Helvacıoğlu da katıldı.