Başkan Bilgin’den Öğretmenlere Sürpriz Ziyaret

26 Kasım 2019

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla emekli öğretmen Saruhanlı eski Belediye Başkanlarından Serdar Yaralı’yı evinde ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladı.

Ziyarete Başkan Bilgin’in eşi Zehra Bilgin, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, Meclis Üyesi Cavit Yaralı ve CHP Saruhanlı Kadın Kolları Başkanı Zerrin Yaralı da katıldı.

Bilgin, burada yaptığı konuşmada, gerek eğitim alanında, gerekse Belediye Başkanlığı döneminde Saruhanlı’ya büyük emekleri geçen Serdar Yaralı’nın elini öperek öğretmenler gününü kutladı.

Bilgin, daha sonra emekli öğretmen Salise Koşar’ı evinde, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan Belediye Destek Hizmetleri Müdürü Cevdet Aydın’ı da odasında ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Başkan Bilgin, Dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden olan öğretmenliğin emek, özveri, sevgi, sabır ve hoşgörü isteyen bir meslek olduğunu belirterek, “Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygıyla, rahmetle anıyor ve tüm öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”