Başkan Bilgin’e Teşekkür Mektubu ve Kravat

27 Mart 2020

Hacırahmanlılı Ortaokul Öğrencilerinden Başkan Bilgin’e Teşekkür Mektubu ve Kravat

Saruhanlı’nın Hacırahmanlı mahallesindeki Atatürk Mehmet Otan Ortaokulu’nda eğitim gören öğrenciler, 10 Kasım 2019 tarihinde kendilerinin Anıtkabir’i ziyaret etmelerini sağlayan Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’e yazıkları mektupla teşekkür ettiler.

Mektuplarında, Başkan Bilgin’i makamında ziyaret ederek teşekkür etmek istediklerini ancak Koronavirüs hastalığa karşı alınan önlemler çerçevesinde Belediyeye gelemediklerini dile getiren Öğrenciler, Anıtkabir’i ziyaret etmelerinin kendileri için asla unutulmayacak bir anı olarak kalacağını ifade ettiler.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’in ebedi istirahatgahi olan Anıtkabir’e gitmelerini sağladığı için Başkan Bilgin’i de unutmayacaklarını yazan öğrenciler, mektuplarında ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal ve emeği geçen personellere de minnet ve teşekkürlerini ilettiler.

Ortaokul öğrencileri, yazdıkları mektubun yanında üzerinde Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı iki adet kravatı da Başkan Bilgin’e hediye olarak gönderdi.

Bu arada, öğrenciler adına mektubu Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Kırdar’ın kaleme aldığı ve kendisinin de Başkan Bilgin’e teşekkür ettiği öğrenildi.