Başkan Yaralı Düğünde Nikah Kıydı

02 Ekim 2017

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Mütevelli Mahallesinde katıldığı düğün töreninde hayatlarını birleştiren Emre Elmaoğulları ile Büşra Korkut’un nikahını kıydı.

Başkan Yaralı, Mütevelli mahallesinde Hasan Elmaoğulları’nın oğlu Emre ile Lütfi Korkut’un kızı Büşra’nın düğün törenine katıldı.

Saruhanlı Belediyesine ait Mütevelli düğün salonunda düzenlenen düğünde çiftin nikahını kıyan Yaralı,  çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek şunları söyledi;

” Her şeyden önce bu birlikteliğin sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde devam etmesini temenni ediyorum. Mutluluklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun”

Evlenen gençleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Yaralı konuşmasının ardından evlilik cüzdanını geline teslim etti.