Başkan Yaralı Esnaf Lokalinde Esnaflarla Bir araya Geldi

13 Şubat 2018

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına ait Esnaf Lokalinde esnaflar bir araya gelerek sohbet etti.

Esnaf Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez ile Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur’un da yer aldığı görüşmede, esnafların talep ve önerilerini dinleyen Yaralı, Belediyenin yatırım ve hizmetlerini anlattı.

Belediyenin 2014 yılından bu yana mahallelerde yaptığı hizmetleri anlatan Başkan Yaralı, Saruhanlı Belediyesi olarak bütçelerini en iyi şekilde kullanmaya özen gösterdiklerini kaydetti.

Geride kalan 3 buçuk yıllık süre içerisinde ilçe merkezinde olduğu gibi mahallelerde de büyük hizmetlere imza attıklarını dile getiren Yaralı, şunları kaydetti;

“Şu ana kadar 11 mahallemizde gençlerimiz için halı sahalar yaptık. 6 Düğün salonu, meydan düzenlemeleri, sosyal tesisler inşa ettik. Sadece bu yaz 10 kilometre sıcak asfalt attık. Kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Arazi yollarında bakım ve onarım çalışmalarımız sürüyor. Okul ve camilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Maliyeti 5 milyon lirayı bulan Yüksekokul binamızın inşaatını biz yaptırıyoruz. Bir yanda kendi ürettiğimiz projeleri hayata geçiriyor, diğer yanda vatandaşlarımızdan gelen talep ve ihtiyaçları yerine getiriyoruz.  Kısa zamanda büyük işler yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz.”

Saruhanlı Belediyesi olarak  yatırım ve hizmet üretme noktasında iyi bir konumda olduklarını anlatan Yaralı, İlçeye doğalgaz hizmeti sağlanması için çalışmaların devam ettiğini, Milletvekillerinden aldıkları bilgiye göre, 2018 yılı içinde kazı çalışmalarına başlanacağını söyledi.