Başkan Yaralı Gevenlik Sulama Göletinde

Gevenlik Sulama Göletinin Su Seviyesi Yükseldi

Çaltepe, Sarısığırlı, Hatıplar, Şatırlar ve Aydınlar Yolu Ulaşıma Kapandı

Başkan Hüseyin Yaralı Bölgede İncelemelerde Bulunduk

Saruhanlı’da iki gündür etkili olan ve halen devam eden yoğun yağışların yol açtığı  su taşkınlarına karşı Saruhanlı Kaymakamlığı, Saruhanlı Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yoğun bir çalışma yürütülüyor.

Sarıçam Mahallesinde ki Gevenlik Sulama Göletinin su seviyesinin yükselmesi nedeniyle, Çaltepe, Sarısığırlı, Hatıplar, Şatırlar ve Aydınlar mahallelerine ulaşım sağlanan yol sular altında kalarak ulaşıma kapandı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Sarıçam’a giderek bölgede incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla görüştü. Belediye ekipleri yolun ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Yaralı, burada yaptığı açıklamada sel ve su baskınlarına karşı teyakkuz halinde olduklarını gelen ihbarlara anında müdahale ederek vatandaşları mağduriyetini gidermeye çalıştıklarını, mesai mefhumu gözetmeksizin, hava şartları normale dönünceye kadar teyakkuz halinde olmaya devam edeceklerini söyledi.