Başkan Yaralı Mütevelli’de Hayır Yemeğine Katıldı

18 Nisan 2018

Saruhanlı’nın Mütevelli mahallesinde düzenlenen hayır yemeği, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yemeğe Başkan Yaralı’nın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Meclis üyeleri, Ak Parti Saruhanlı İlçe Yönetimi ve çok sayıda kişi katıldı.

Mütevelli’de eski Belediye binası önünde düzenlenen hayır yemeğinde din görevlileri tarafından mevlid-i şerif okundu. Daha sonra davetlilere yemek ikram edildi.

Başkan Yaralı, yemeğin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada programın düzenlenmesinde emeği geçen Mahalle Muhtarı Yaşar Mehmet İçigen başta olmak üzere tüm vatandaşlara teşekkür ederek, “Hayır yemekleri birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızı kuvvetlendiriyor. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Öte yandan programa katılan vatandaşlara Saruhanlı Belediyesi tarafından şapka dağıtıldı.