Başkan Yaralı’dan Çiftçiye Büyük Hizmet

26 Mart 2018

SARUHANLI BELEDİYESİ ARAZİ YOLLARINI DÜZENLİYOR

Saruhanlı Belediyesi, üreticilerin tarlalarına daha rahat ulaşım sağlamaları için arazi yollarında düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, üreticiler için büyük önem taşıyan arazi yollarının düzenlemesini sürdürdüklerini söyledi.

Çalışmaların Mütevelli, Gökçeköy ve Çaltepe mahallelerinde devam ettiğini ifade eden Yaralı, bu yıl ki üretim sezonunda üreticilere bereketli mahsuller dileyerek şunları kaydetti;

“Saruhanlı 54 bin nüfusu olan büyük bir ilçe, bunun 36 bini köy ve belde vasfından mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde, 18 bini de merkezde yaşıyor. Ekonomisi tarıma dayalı olan Saruhanlı’da çiftçi ve üretici kardeşlerimizin arazilerine daha rahat ulaşım sağlamaları için 3 yıl önce satın aldığımız greyder ile arazi yollarını düzenliyoruz. Belirli bir plan dahilinde tüm mahallelerimize yetişmeye çalışıyoruz.”

Başkan Yaralı, mahallelerde devam eden yol ıslah çalışmalarının üreticiler için hayırlı olmasını diledi.