Başkan Yaralı’dan Paşaköy Hayrına Destek

28 Mart 2018

SARUHANLI BELEDİYESİNDEN PAŞAKÖY HAYIR YEMEĞİNE DESTEK

BAŞKAN YARALI, HALKIN İSTEKLERİNİ BİR BİR YERİNE GETİRİYOR

Saruhanlı Belediyesi, Paşaköy mahallesinde 8 Nisan’da yapılacak hayır yemeği öncesinde, yemeğin yapılacağı alanda düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda bu bölgeye çok amaçlı olarak kullanılabilecek yarı açık tesis yapılacak ve 3 bin metrekare parke taşı döşenecek. Ayrıca halı saha ve çevresinde de bakım onarım çalışmaları tamamlanıp Paşaköy halkının hizmetine sunulacak.

Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, yapılacak yatırımların Paşaköy’e hayırlı olmasını dileyerek, “8 Nisan Pazar günü Paşaköy mahallemizde hayır yemeği düzenlenecek. Bizlerde bu alanda bir düzenleme ve peyzaj çalışması başlattık. Hayır yemeğinin en iyi şekilde gerçekleştirilebilmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ben bu vesile ile tüm hemşerilerimi 8 Nisan Pazar günü Paşaköy mahallemize davet ediyorum. Rabbim hayır ve dualarımızı kabul etsin.”

Paşaköy mahallesi hayır yemeği tertip komitesi üyeleri de organizasyonlarına sağladığı katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Yaralı’ya teşekkür etti.