Başkan Yaralı’dan Taziye Ziyareti

09 Aralık 2016

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Saruhanlı’nın Büyükbelen mahallesinde geçtiğimiz günlerde vefat eden Numan Dağ’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Erselvi ile birlikte Büyükbelen mahallesinde incelemelerde bulunan Yaralı, Numan Dağ’ın evini ziyaret ederek ailesine başsağlığı diledi.

Dağ ailesinin acısını paylaşan Yaralı, fırsat buldukça mahalleleri ziyaret ettiği, insanların gerek acılı gerekse sevinçli günlerinde yanlarında olmaya çalıştığını belirterek, ” “Merhum Numan amcamıza Allah’tan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyorum” dedi.

Başkan Yaralı daha sonra mahalle meydanına geçerek vatandaşlarla sohbet etti. Büyükbelenli vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Yaralı, Belediye tarafından yürütülen hizmetleri anlattı.