Belediye Arazisine Ekilen Buğday Hasat Edildi

22 Haziran 2020

Belediye Arazisine Ekilen Buğday Hasat Edildi

Buğdaylar Una Dönüştürülüp İhtiyaç Sahibi Ailelere Dağıtılacak

Saruhanlı Belediyesinin ve Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in özel arazisine ekilen toplam 25 dekar buğdayın hasadına başlandı. Buğdaylar un yapılıp ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacak.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, CHP İlçe Başkanı Hasan Levent, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve Çiftçi Malları Koruma Başkanı Adem Güler ile birlikte buğday hasadının yapıldığı araziyi ziyaret ederek, bir süre biçerdöveri kullandı.

Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada, hasat edilen buğdayların, ilçedeki bir değirmende una dönüştürülüp, 25’er kilogramlık çuvallar halinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacağını belirtti.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini sürdürdüklerini ifade eden Bilgin, ilçede devam eden hububat hasadının bereketli olmasını diledi.