Cimnastik, Pilates, Step Aerobik Kursu Açılıyor

21 Kasım 2019

Saruhanlı Belediyesi’nden Bir Yenilik Daha

Belediye Cimnastik, Pilates, Step Aerobik Kursu Açıyor

Saruhanlı Belediyesi sosyal ve kültürel faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek çocuklar için cimnastik, bayanlar için pilates ve step aerobik kursuları açacak.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere büyük önem verdiklerini ifade etti.

Bu kapsamda ilçede çeşitli etkinlik ve kurslar düzenlediklerini dile getiren Bilgin, uzun süredir talep edilen çocuklar için cimnastik, bayanlar için pilates, step aerobik kursularını yakında açacaklarını kaydetti.

Kurs kayıtlarının başladığını, kursların Saruhanlı Belediyesine ait Özge Kanbay Cimnastik salonunda verileceğini ifade eden Bilgin, dileyen herkesin bu kurslara başvurabileceğini söyledi.