Büyük Devlet Adamından Başkan Bilgin’e Teşekkür

25 Ocak 2021

Adalet Partisi iktidarı döneminde Başbakan Yardımcılığı, Sanayi, Çalışma ve Milli Eğitim Bakanlığı görevlerinde bulunan büyük devlet adamı, şair ve yazar Ali Nail Erdem, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Bilgin’i telefonla arayan Erdem, Başkan Bilgin’in Belediyenin traktörlerini çiftçilerim kullanıma açtığı haberi Sözcü gazetesinde okuduğunu ve bu durum karşısında çok duygulandığını ifade etti.

Çiftçi ve üreticilere böylesine destek olmasından dolayı Başkan Bilgin’e teşekkür eden Erdem, Bilgin’in gerek tarımsal gerekse yatırım anlamında ortaya koyduğu çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdirle izlediğini dile getirdi.

Başkan Bilgin ise, bir döneme damgasını vuran, büyük siyaset ve devlet adamı Erdem’den bu sözleri işitmenin kendisini son derece mutlu ettiğini dile getirerek, “Devlete ve millete emeği geçmiş, siyasi tarihimizde efsane haline gelmiş büyüklerimizin sevgisine mazhar olmak bizler için gurur vericidir. Onların yolunda bizlerde devletimize ve milletimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Sayın Erdem’e teşekkür ediyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.