“Dikkat Aile Var” Saruhanlı’da Büyük İlgi Gördü

26 Mart 2018

Saruhanlı Belediyesi tarafından organize edilen “Dikkat Aile Var” isimli ücretsiz tiyatro gösterisi izleyenleri hem güldür, hem düşündürdü.

Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşen tiyatro oyunu protokol üyeleri ve halka açık olarak sahnelendi. Tiyatro’ya, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve çok sayıda vatandaş izledi.

Haluk Işık’ın yazdığı, Metin Karaman’ın yönettiği “Dikkat Aile Var” oyununda Ceren Bayır, Hasan Milan, Ömür Alkan ve Sunay Cingöz’den oluşan rol aldı.

Oynanan oyunda bir ailenin yavaş yavaş nasıl tuzağa düştüğünü canlandıran oyuncular, seyircileri bazen hüzünlendirirken, bazen de güldürdüler.

Eğitici özelliği olan tiyatro oyunu televizyondaki mafya dizilerinden etkilenip mafya olma hayali kuran bir oğul, yarışma programlarındaki insanların sahte şöhretlerine özenip güzellik yarışmasına katılmak isteyen bir kız ve çocuklarının hayallerine yardımcı olmakla eşinin dünyası arasında sıkışmış bir anne anlatıldı.

Yaşanan bu olaylardan hiç haberi olmadan hayat kavgasına devam eden, mutlu olan ve ailesinin de mutlu olduğunu düşünen bir babanın hikâyesini konu edinen oyun beğeni topladı.

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, oyunun sonunda sahneye çıkıp oyuncuları kutlayarak Saruhanlılar adına çiçek takdimi yaptı.

Yine Saruhanlı Belediyesi tarafından organize edilen tiyatronun gündüz seansında ise, ilçedeki öğrencilere uyuşturucunun zararlarını anlatan, “Pembe Aslında Siyahtır” isimli ücretsiz gösteri sunuldu.