Eski Belediye Başkanı Çelebi Toprağa Verildi

29 Nisan 2017

İzmir’de önceki gün vefat eden Saruhanlı eski Belediye Başkanlarımızdan Mehmet Selman Çelebi, İzmir’in Karşıyaka İlçesindeki Bostanlı Beşikçioğlu camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Çelebi’nin cenaze törenine Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç ve Belediye personelleri katıldı.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile birlikte Şehit Uzman Çavuş Nezir Pirnarcı’nın baba ocağı Halitpaşa mahallesinde düzenlenen mevlit programına katıldığı için cenazede bulunamayan Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı ise, Çelebi ailesine taziyelerini iletti.

Saruhanlı Belediyesi olarak, eski Belediye Başkanımız Mehmet Selman Çelebi’ye Allah’tan, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.