Ev Hanımlara İş Kurma İmkanı

29 Temmuz 2019

Saruhanlı Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye İsrafı Önleme Vakfı tarafından ilçedeki kadınlara mikro kredi programının tanıtımı yapıldı.

Saruhanlı Belediyesine ait Serdar Yaralı Kültür Merkezinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Belediye Kültür Sanat Birimi sorumlusu Aysun Helvacıoğlu ve kadınlar katıldı.

Programda Türkiye İsrafı Önleme Vakfı görevlileri tarafından mikro kredinin tanıtımı yapıldı. Dar gelirli kadınların kendi kendine gelir getirici faaliyette bulunmalarına imkan sağlayan, teminat ve kefalet istenmeden verilen küçük sermaye anlamına gelen mikro kredinin detayları hakkında geniş kapsamlı bilgi verildi.

Başkan Bilgin, burada yaptığı konuşmada sosyal projelere her zaman destek vereceklerini ifade ederek, ev hanımlarının bu projeden faydalanmaları gerektiğini ifade etti.