Evlenecek Çiftlere Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı

01 Şubat 2016

Saruhanlı Belediyesi Evlendirme Memurluğu, nikah masasını yenileyerek ve evlenen çiftlere Kuran-ı Kerim ile Türk Bayrağı hediye ederek 2016 yılına yeni bir vizyonla girdi.

Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ilçe halkına ne iyi hizmeti vermek için gayretle çalıştıklarını, Saruhanlı Belediye teşkilatının kuruluşunun 63. yılında örnek bir belediyeyi oluşturmuş olmanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Saruhanlı’nın daha çağdaş ve daha rahat yaşanabilir kent olması yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Yaralı, şunları söyledi;

“Hizmetlerimizde açık, adil ve katılımcı anlayışı esas alarak, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda halkımızı tüm varlık değerlerinden faydalandırmak amacı ile hareket etmekteyiz. İnsan odaklı hizmet anlayışımız ile yaşlılar, gençler, kadınlar, çocuklar ve engelliler gibi toplumun her kesiminden kişilere yönelik sağlık, eğitim, istihdam, girişimcilik, kültür, sanat, teknoloji gibi hayatın her alanında, katılımcı demokrasi anlayışı ile faaliyet ve projeler yaparak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlamaktayız.”

Saruhanlı Belediyesi olarak proje ve faaliyetlerini vatandaşların öncelikleri doğrultusunda hazırladıklarını belirten Yaralı, bundan böyle ilçede evlenen çiftlere evlerinin başköşesine koymaları için Kuran’ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edeceklerini dile getirdi.