Gümülceli’de Arazi Yoluna Sıcak Asfalt

11 Ekim 2017

Saruhanlı Belediyesi tarafından Gümülceli mahallesi Çamtepe mevkisinde 2 kilometre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki arazi yoluna sıcak asfalt atıldı.

2017 yılı asfalt kaplama çalışmalarını sürdüren Saruhanlı Belediyesi, Gümülceli’de hayata geçirdiği asfalt çalışması ile çiftçinin ve üreticinin yüzünü güldürdü.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, asfalt çalışmasının devam ettiği yolda incelemelerde bulunarak, birim Müdürlerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Başkan Yaralı, buradaki incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017 yılı sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini, bu kapsamda bir çok mahallede yolları asfaltladıklarını kaydetti.

Gümülceli mahallesinde de üreticilerin arazilerine ulaşım sağladıkları ve yoğun olarak kullanılan Çamtepe mevkisinde 2 kilometre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki arazi yoluna sıcak asfalt attıklarını ifade eden Yaralı, çalışmanın hayırlı olmasını diledi.

Gümülceli Mahallesi Muhtarı Ali Kavuklu ise Saruhanlı Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmalarından dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek Başkan Yaralı’ya teşekkür ettiler.