Halitpaşaspor’dan Başkan Yaralı’ya Teşekkür Ziyareti

26 Eylül 2017

Manisa Birinci Amatör Kümede mücadele eden Halitpaşaspor Kulübü Başkanı Mustafa Özbay, takımlarına sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduğu Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’ya forma hediye etti.

Takımın Teknik Direktörü Oktay Kurşun’un da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Özbay, Halitpaşaspor’un da aralarında bulunduğu ilçedeki Amatör Spor Kulüplerine ve spora verdiği destekten dolayı Başkan Yaralı’ya teşekkür etti.

Saruhanlı’nın spor alanında her geçen yıl ciddi bir ilerleme kaydettiğini dile getiren Özbay, bu başarıda Başkan Yaralı’nın büyük emeğinin olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Yaralı ise İlçede Saruhanlı Belediyespor, Mütevellispor, Halitpaşaspor, Hacırahmanlıspor, Paşaköyspor, Yılmazspor ve  İshakçelebi olmak üzere Manisa’da ki kümelerde aktif olarak mücadele eden 7 amatör spor kulübü bulunduğunu belirtti.