Halk Eğitim’in Yaz Dönemi Ürünleri Görücüye Çıktı

17 Eylül 2015

Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi tarafından yaz döneminde açılan Ahşap boyama ve turistik eşya yapımı kursunda, kursiyerlerce hazırlanan ürünlerin görücüye çıktığı sergi açıldı.

Halk Eğitim Ürün Tanıtım Merkezi’ndeki açılışa İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Yüksek ve diğer davetliler katıldı.

Kaymakam ile Başkan’ın Eşi de Kurslara Katıldı

Programda Kaymakam Kanyılmaz ve Başkan Yaralı, kurdele keserek serginin açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra sergiyi dolaşan Kanyılmaz ve Yaralı, ürünleri hazırlayan 15 kursiyere sertifika verdi.

Kaymakam Kanyılmaz, kursiyerler arasında yer alan eşi Saden Kanyılmaz’ın, Başkan Yaralı’da eşi Nazmiye Yaralı’nın sertifikasını verdi.