Kardelen Gazetesi’nden Başkan Yaralı’ya Ziyaret

21 Aralık 2017

Saruhanlı’da günlük yayın yapan basın kuruluşlarından Kardelen Gazetesi’nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Oğuzhan Kökcüoğlu, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Yaralı,  ziyarette yaptığı konuşmada, önemli bir toplumsal görevi,  zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin,  büyük bir özveri içinde yerine getiren basın çalışanlarını tebrik ettiğini söyledi.

Çağdaş dünyanın en temel insan haklarından olan, haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan basının,  doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak şeffaf bir yönetim anlayışının oluşumuna ve demokrasinin yerleşip güçlenmesine önemli katkılar sağladığını belirten Yaralı, şunları kaydetti;

“Basın camiası, vatandaş ile devlet arasında etkili ve hızlı bir iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir. Basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı, toplumda basına güveni artırmasının yanında, kamuoyunun yanlış  bilgilendirilerek yönlendirilmesinin  önüne geçecektir. Toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir. Görevini bu değerlere bağlı olarak sürdüren basın çalışanlarını tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.”

Kökcüoğlu ise Kardelen gazetesi olarak Saruhanlı Belediyesi’nin yatırım ve hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, Saruhanlı’da 13 yılda büyük hizmetlere imza atan Başkan Yaralı’nın çalışmalarını ilgiyle izlediklerini dile getirdi.

SRH ZİYARET (1)