Kaymakam Alsancak’tan Başkan Yaralı’ya İade-i Ziyaret

05 Temmuz 2018

Saruhanlı’da 5 Mayıs 2018 tarihinde görevine başlayan Kaymakam İsmail Alsancak, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’ya iade-i ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Yaralı tarafından Belediye binasında karşılanan Alsancak daha sonra Başkan Yaralı’nın makamına geçerek baş başa bir görüşme gerçekleştirdiler.

Yaralı, burada yaptığı konuşmada Saruhanlı ilçesi hakkında Kaymakam Alsancak’a bilgi verdi. Saruhanlı’da halkın teveccühü ile 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğunu ifade eden Yaralı, Belediyenin çalışmalarını ve yatırımları hakkında Alsancak’ı bilgilendirdi.

Alsancak ise Manisa’nın güzel ilçesi Saruhanlı’da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, devlete ve millete faydalı işler yapmanın çabası içinde olduklarını kaydetti.

KAYMAKAM VE BAŞKAN