Koyunlar Su Altında Kalmaktan Kurtarıldı

12 Ocak 2019

Saruhanlı Belediyesi, Büyükbelen’de aşırı yağışın yol açtığı su baskınında sular altında kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalan ve içerisinde 250 koyunun bulunduğu hayvan ağılını bu tehlikeden kurtardı. Belediye ekipleri iş makineleri ile sel suyunun yönünü değiştirerek koyunların su altında kalmasını önledi.

Saruhanlı ilçemizde iki gündür etkili olan ve halen devam eden yoğun yağışların sebep olduğu su taşkınlarına karşı Saruhanlı Kaymakamlığı, Saruhanlı Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yoğun bir çalışma yürütülüyor. Gelen ihbarlara anında müdahale edilerek vatandaşların mağduriyeti gideriliyor.

Saruhanlı Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı da mahalleri ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceliyor.