“Memleketin Kısmeti” Hem Güldürdü, Hem Düşündürdü

04 Aralık 2019

Saruhanlı Belediyesi ile Ankara Ekin Tiyatrosunun işbirliğinde düzenlenen ve Türk Edebiyatı’nın en önemli yazarlarından Aziz Nesin’in öykülerinden uyarlamaların yer aldığı ‘Memleketin Kısmeti’ adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Saruhanlı Belediyesine ait Serdar Yaralı Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, CHP İlçe Başkanı Aysun Helvacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Baysal, Hüseyin Çelik ve Mesut Sökmen ile çok sayıda kişi ilgiyle izledi.

Milletvekili Bakırlıoğlu ve Başkan Bilgin, programın sonunda sahneye çıkarak sergiledikleri üstün performanslarında dolayı oyuncuları tebrik edip çiçek takdim ettiler.