Mesai Arkadaşımızı Son Yolculuğuna Uğurladık

18 Temmuz 2019

Saruhanlı’nın Paşaköy mahallesinde bir aracın kendisine çarpması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede vefat eden Saruhanlı Belediye personelimiz, Ahmet Helvacı’nın cenazesi Paşaköy’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze namazına Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve Belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Helvacı’nın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Paşaköy mezarlığında toprağa verildi.

Başkan Bilgin, Belediye personeli olan Helvacı için taziye mesajı yayımladı. Bilgin, “Kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Saruhanlı Belediye ailesi olarak başımız sağ olsun.”

Paşaköy Mahallesi’nde meydana gelen kazada A.İ. (17) idaresindeki 45 UA 3598 plakalı otomobil, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu Ahmet Helvacı’ya (31) çarpmıştı.

Ağır yaralanan Helvacı, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından önce Saruhanlı Devlet Hastanesine ardından da Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesine kaldırılmış ve bir hafta sonra hayatını kaybetmişti.