Muhtarlara Eşit ve Adil Hizmet Sözü

02 Mayıs 2019

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Mahalle Muhtarlarının katılımıyla düzenlediği tanışma toplantısında, muhtarlara eşit ve adil hizmet sözü verdi.

Başkan Bilgin, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Saruhanlı merkez ve mahallelerde göreve gelen 50 mahalle muhtarları ile Üzüm Otel’de yemekli tanışma toplantısı düzenledi.

Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Aysun Avcu, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Baysal, Hüseyin Çelik, Mehmet Balıkçı ve Meclis üyeleri de katıldı.

Bilgin, toplantıda yaptığı konuşmada, seçimlerde göreve gelen Muhtarı tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Beş yıl boyunca hep birlikte Saruhanlı’ya hizmet edeceklerini dile getiren Bilgin, 5 yıl boyunca muhtarların yanında olacaklarını ifade ederek şunları kaydetti;

“Rabbim nasip etti, seçimleri kazanıp göreve başladık. Şu anda Belediyemizin 13 milyon lira borcu var. Bir yandan borç ödeyecek bir yandan da halkımıza hizmet edeceğiz. Saruhanlı’ya bugüne kadar getirilemeyen, doğalgazı getirmek inşallah bize nasip olacak.  Kaba inşaatı tamamlanan ve ince işçiliğine bir türlü başlanmayan Yüksekokul binasını da yaklaşık 10 milyon lira gibi bir maliyetle tamamlayıp eğitime açmayı planlıyoruz. 5 yıllık süreçte Saruhanlı’ya güzel hizmetler yapacağız. Muhtarlarımızın taleplerine öncelik vereceğiz. Her mahalleye eşit ve adil bir şekilde yatırımlarımızı gerçekleştireceğiz.”

Mahalle muhtarları ise Başkan Bilgin’i tebrik ederek, görevinde başarılar dilediler. Toplantının ardından muhtarlara yemek ikram edildi.