Saruhanlı, Başkan Bilgin’e Sahip Çıktı

13 Aralık 2019

HABERİ DUYAN HERKES, DESTEK İÇİN BELEDİYEYE AKIN ETTİ

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, CHP İlçe Başkanı Aysun Helvacıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal’a kimliği belirsiz bir kişinin sosyal medya üzerinden ölüm tehdidinde bulunması üzerine ilçe halkı Belediyeye akın etti.

Başkan Bilgin’i makamında ziyaret eden vatandaşlar, Bilgin, Helvacıoğlu ve Baysal’a sahip çıkarak sonuna kadar yanlarında olduklarını dile getirdiler.

Başkan Bilgin ise destek ziyaretlerinden dolayı makamına gelen vatandaşlara teşekkür ederek şunları kaydetti;

“Olay Savcılığa intikal etti. Savcılık ve Emniyet olayı araştırıyor. Hesabın kime ait olduğu ve hangi konumdan yönetildiğinin tespiti konusunda çalışma başlatıldı. Ortada suç teşkil eden vahim bir durum söz konusudur. Yüce Türk yargısı, halkın iradesiyle göreve gelmiş Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısına karşı yapılan bu çirkin tehdidin peşini bırakmayacaktır. Bu kişi bulunup adalet önünde hesap verecektir.”