Saruhanlı Belediyesi’nde E- Tahsilat Dönemi Başladı

01 Temmuz 2019

Saruhanlı Belediyesi vatandaşların iş ve işlemlerini kolaylaştırmak için “E-Tahsilat” hizmetini başlatarak ödemelerin internet üzerinden yapılmasına olanak sağladı.

Vatandaşlar, Belediyenin (saruhanli.bel.tr) adresli internet sitesinde yer alan E- Tahsilat hizmeti sayesinde borçlarını internet üzerinden kredi kartı ile güvenli bir şekilde görebilecek ve ödeyebileceklerdir.

E-Tahsilat yazılımına, (T.C. & Vergi No) ile kayıt olduktan sonra onay aşamasından geçen siciller T.C. kimlik no ve şifreleri ile sisteme giriş yapabileceklerdir.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, hayata geçirilen hizmetin hayırlı olmasını dileyerek, “Vatandaşlarımız artık Belediyemize gelmeden internet üzerinden ödemelerini yapabilecekler. Halkımızın işini kolaylaştırmak adına böyle bir uygulama başlattık. Çok fazla talep de vardı. Hayırlı olsun.”

SİTE