Saruhanlı, Hazırlık Maçında Kırkağaç’ı 2-1 Yendi

05 Ekim 2017

Saruhanlı Belediyespor Sezona Hazır

Manisa’da bu sezon Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan ve sezon hazırlıklarını sürdüren Saruhanlı Belediyespor (SBS) önceki gün karşılaştığı Kırkağaç Acar İdmanyurdu’nu 2-1 mağlup ederek göz doldurdu.

Saruhanlı Belediyespor Spor Direktörü Mutlu Çamlıyer, gazetecilere yaptığı açıklamada bu yılki sezonun Ekim’in son haftasında başlayacağını, takım olarak sezona hazır olduklarını belirtti.

Bu sezon çok çalışarak şampiyon olmayı ve Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmeyi hedeflediklerini ifade eden Çamlıyer, bu kapsamda takım kadrosunu alt yapı takviyesi ile güçlendirdiklerini belirterek şunları kaydetti;

“Saruhanlı Belediyespor’un A takımındaki oyuncuların yüzde 90’ı Saruhanlılı futbolculardan oluşuyor. Bu kapsamda güçlü bir ekip kurduk. Ancak her şeyden önce centilmence bir sezon geçmesini diliyoruz. Bütün takımlara da başarılar diliyoruz. Saruhanlı Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı ve Kulüp Başkanımız Recep Çımat’ın bizlere vermiş olduğu sınırsız destek ile verimli çalışmalara imza atarak Saruhanlı için iyi işler yapacağımıza inanıyoruz.”

SARUHANLI BELEDİYESPOR