Şehidimizin İftar Programı ve Mevlidi

21 Haziran 2017

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ NEZİR PİRNARCI’NIN 52 MEVLİDİ

25 Nisan’da Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba Beldesi kırsalında PKK’lı teröristlerce şehit edilen 26 yaşındaki Manisalı Uzman Çavuş Nezir Pirnarcı’nın babaocağı olan Saruhanlı’nın Halitpaşa Mahallesinde verilen iftarın ardından 52 mevlidi okutuldu.

Şehidin doğup büyüdüğü yer olan Halitpaşa Mahallesi çarşı meydanında verilen iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleşti. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı iftardan sonra merkez camide Pirnarcı’nın şehit olmasının 52. günü nedeniyle mevlit okundu. İftardan önce şehidin ruhuna ithafen Yasin-i Şerif okunurken, eller semaya açılarak hem şehit Pirnarcı için hem de bütün şehitler için dualar okundu.

Düzenlenen iftar programına Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Saruhanlı Kaymakam Vekili Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Manisa Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Özcan, Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanı Serhat Karakuş, Saruhanlı İlçe Emniyet Müdür Vekili Barış Bora Şenyurt, sivil toplum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.