Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Duyurusu

30 Aralık 2015

SARUHANLI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Manisa Müdürlüğü ortak organizasyonuyla Saruhanlı Belediyesi Kültür Merkezinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecektir.

Saruhanlı ilçesinde yaşayan girişimci adaylarına yönelik ücretsiz verilecek ve 70 saat sürecek olan eğitimleri tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerler, kuracakları işlerinde KOSGEB’in sunduğu 50.000 TL hibe ve 100.000 TL’lik geri ödemeli kredi desteğinden yararlanma hakkına sahip olacaktır.

Eğitime katılmak isteyen adayların, ekte yer alan katılımcı başvuru formunu doldurup, 5 Ocak 2016 Salı günü mesai bitimine kadar, Saruhanlı Belediyesine teslim etmeleri gerekmektedir.

Kursiyerler, KOSGEB Manisa Müdürlüğü Yetkililerince 7 Ocak 2016 Perşembe günü yapılacak mülakatların neticesinde belirlenecek, mülakat saatleri 6 Ocak 2016 Çarşamba günü, Saruhanlı Belediyesi internet sitesinde yayınlanacaktır.

8 Ocak 2016 Cuma akşamı Saruhanlı Belediyesi web sitesinde yayımlanacak mülakat sonuçlarına göre eğitim almaya hak kazanan kursiyerler için eğitimler, 11 – 21 Ocak 2016 tarihleri arasında hafta içi her gün mesai saatlerinde verilecektir.

Katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

Dr. Hüseyin YARALI

Saruhanlı Belediye Başkanı

Başvuru için:

Manisa Saruhanlı Belediyesi

Suat Diktaş

Telefon: (0236) 357 34 70

BAŞVURU FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN…