Vali Deniz Saruhanlı Belediyesini Ziyaret Etti

08 Ocak 2019

Manisa Valisi Ahmet Deniz, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Saruhanlı’da Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Yaralı, Vali Deniz’e Saruhanlı ilçesi ve Belediye çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Vali Deniz’in ziyaretinde Kaymakam Necmettin Yalınalp, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Coşkun Kökçe, Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban da bulundu.

Vali Deniz; ‘En Güzel Hediye Kitaptır’

Vali Ahmet Deniz, Saruhanlı’nın Mütevelli Mahallesinde Güres Group tarafından yapılarak eğitim öğretimin hizmetine sunulan Saruhanlı Mütevelli Güres İlkokulu ve Güres Ortaokulunu ziyaret etti.

Okulu gezerek incelemede bulunan Vali Deniz’e, Güres Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Güres ve Okul Müdürü Kerem Aysel okul ile ilgili bilgi verdi.

Vali Deniz, 8. Sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek derslerinde başarılar diledi. Vali Deniz burada öğrencilere kitap hediye ederek kitap okumanın önemini anlattı.

Öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Vali Deniz, “En güzel hediye kitaptır” diyerek öğretmenler ve Okul Aile Birliği üyelerine de kitap hediye etti.