Vali Güvençer’den Başkan Yaralı’ya “Geçmiş Olsun” Ziyareti

02 Mart 2017

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 24 Ocak 2017 tarihinde açık kalp ameliyatı olan Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’yı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Saruhanlı’ya gelen Güvençer’i, Hükümet Konağı’nın bahçesinde İlçe Kaymakamı İlker Özerk Özcan, Belediye Başkan Vekili Eşref Doğrukıran ve diğer protokol üyeleri karşıladı.

Kaymakamlıkta bir süre görüşme yapan Güvençer, daha sonra Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’yı evinde ziyaret etti.

İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalında açık kalp ameliyatı olan Yaralı’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Güvençer’e  İlçe Kaymakamı Özcan, Belediye Başkan Vekili Doğrukıran ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Aytekin Yaralı eşlik etti.

Vali Güvençer daha sonra Saruhanlı Belediyesi sosyal tesisler düğün salonunda kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarlarının katılımı ile bir toplantı düzenledi.