10 Ekim Barış Parkı Törenle Hizmete Açıldı

12 Ekim 2021

Ankara Tren Garı’nda 6 yıl önce gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlar anısına Saruhanlı Belediyesi tarafından Azimli mahallesinde inşa edilen 10 Ekim Barış Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, HDP Manisa İl Başkanı Kerem Taylan, EMEP Manisa İl Başkanı Cemal Demir, 10 Ekim Barış Derneği Manisa İl Temsilcisi Mustafa Çeker, CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Hasan Levent, İYİ Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Hüseyin Abacı, CHP Saruhanlı Kadın Kolları Başkanı Zerrin Yaralı, Azimli Muhtarı Osman Yanar, Millet İttifakı üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Bilgin, burada yaptığı konuşmada ” Ankara Tren Garı Katliamı’nda hayatını kaybeden Emin Aydemir, Resul Yanar ve Nizamettin Bağcı başta olmak üzere 103 yurttaşımızı rahmetle anıyorum. İnsanlarımızı yaşamdan koparan, yüreklerimize ateş düşüren, birliğimizi ve dirliğimizi hedef alan terörü ve terörün değirmenine su taşıyanları lanetliyorum.10 Ekim Parkımız Azimli mahallemize hayırlı olsun” dedi.