Başkan Bilgin’den 2. Yıl Değerlendirmesi

31 Mart 2021

Sevgili Hemşerilerim;

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde rabbimin desteği, sizlerin teveccühü ile seçildiğimiz Saruhanlı Belediye Başkanlığı görevinde, alnımızın akıyla 2 yılı geride bıraktık.

Bizleri bu onurlu makama layık gördüğünüz için hepinize bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Bizlere emanet ettiğiniz bu yüce makamın emin ellerde olduğunu bilmenizi istiyorum. 2 yıllık süre zarfında ilçemizin kalkınması, halkımızın huzur ve refahı için elimizden geleninin fazlasını yaptık, yapmaya da devam ediyoruz.

Saruhanlımızı ve 50 mahallemizi adeta bir şantiyeye dönüştürdük. Hizmetlerimizin ulaşmadığı tek bir sokak dahi kalmadı. Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkarı olarak, iyi ve kötü günde halkımızın yanında olduk, gönüllere dokunduk. Kısacası “Halkın Belediyesi” olduk.

İlçemizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle Saruhanlımızı hak ettiği güzelliklerle buluşturmaya gayret ettik. Önümüzdeki 3 yıl boyunca aynı inançla sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.

Saruhanlımızı, sizlere yakışır biçimde geliştirmek, çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir ilçe oluşturmak için çalışacağız. El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle vatandaşlarımızın her daim yanında olmak için tüm çabamızı ortaya koyacağız.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde güzel Saruhanlımızı çağdaş ve modern bir kent haline getirip, gelecek kuşaklara bırakmak için gece gündüz bıkmadan usanmadan ve yorulmadan çalışacağıma söz veriyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağ olun var olun.

Zeki BİLGİN | Saruhanlı Belediye Başkanı