Başkan Bilgin’den İşçi ve Emekçilere Müjde

14 Ocak 2021

Saruhanlı’ya Kapalı Servis Bekleme Kabinleri Yapılacak

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, fabrika ve işletmelere gitmek için ilçenin belirli bölgelerinde servis araçlarını bekleyen işçi ve emekçilerin kötü hava koşullarından etkilenmemeleri için Saruhanlı’ya kapalı ve ısıtmalı servis bekleme kabinleri kuracaklarını söyledi.

Başkan Bilgin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, Meclis Üyesi Cavit Yaralı ve Fen İşleri ekibi ile birlikte bu hizmetin hayata geçirileceği bölgeler için tespit çalışması yaptı.

Bilgin, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede her gün yüzlerce kişinin işe gitmek için yollarda servis araçlarını beklediğini kaydetti.

İşçi ve ekçilerin kötü hava şartlarından etkilenmelerini önlemek için Saruhanlı’nın belirli bölgelerine kapalı ve ısıtmalı servis bekleme kabinleri kurmaya karar verdiklerini dile getiren Bilgin, yapacakları hizmetin Saruhanlı’ya hayırlı olmasını diledi.