Başkan Bilgin’in Ramazan Bayramı Mesajı

12 Mayıs 2021

Birlik ve beraberliğimizin, dayanışma ve paylaşımın adı olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık.

İçinde bulunduğumuz salgın sürecinden dolayı yan yana olamasak da gönüllerimizin bir olduğunu bilmenizi isterim.

Bu vesile ile ilçemizde ve ülkemizde fedakarca görev yapan, Sağlık, Güvenlik ve Belediye çalışanlarına bu zorlu süreçte verdikleri emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz. Koronavirüs salgınından dolayı bu bayramı da sevdiklerimizden ayrı, buruk bir şekilde geçirsek de birlik, beraberlik ve paylaşma duygularımızı asla kaybetmeyeceğiz. İnşallah bu hastalığı da birlik ve beraberlik içinde atlatacağız.

Bu doğrultuda Ramazan ayı boyunca yaşanan birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının bayramdan sonra da sürdürülmesini temenni ediyorum.

İlçemizde bayramın huzur ve güven içerisinde geçmesi için Belediye olarak her türlü tedbiri aldık. Bizler yine görevimizin başında olacak, sizlerden gelecek talep ve önerileri yerine getirmek için çalışacağız.

Bayramlar; insanların dargınlık ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirine yaklaştığı, yüreklerindeki sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlenmesine vesile olan çok özel günlerimizdir. Bu bakımdan bayramların kıymetini bilelim, küskünlük ve dargınlıkları bir telefonla barışa ve dostluğa çevirelim.

Bu duygularla, gelecek sağlıklı günler için yan yana olamadığımız bu bayram gününde kalbimizin sizlerle beraber olduğunu belirterek, Ramazan Bayramınızı kutlar, sevginin ve barışın kenti Saruhanlı’dan sağlık ve mutluluklar diler, Büyüklerin ellerinden, çocuklarımızın gözlerinden öper, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Zeki Bilgin

Saruhanlı Belediye Başkanı