SARUHANLI BELEDİYESİ’NDEN 2 BİN HANEYE YARDIM

Saruhanlı Belediyesi, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı nedeniyle ilçede ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 2 bin haneye kuru erzak yardımı dağıtımına başladı.

Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından evlere teslim edilen yardımlar, Ramazan ay boyunca devam edecek.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Ramazan ayının dayanışma ve paylaşma ayı olduğunu ifade ederek tüm vatandaşlara hayırlı Ramazanlar diledi.

Ramazan ayında bereketin, bolluğun ve paylaşımın yoğun şekilde yaşandığını dile getiren Bilgin, şunları kaydetti;

“Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.”